Pompa de caldura AER-APA split MAXA i-SHWAK

Cod produs: #i-SHWAK

De la: 24.500,00 lei

Preţ total cu TVA.

Cere oferta

Livrare oriunde in Romania. Va rugam sa ne contactati pentru alte detalii.

Descriere produs

Functionare in modurile: Incalzire, Racire si Productie de Apa Calda Menajera.

Modul de gestiune la distanta prin Internet, conexiune Wi-Fi sau Ethernet, pentru sisteme centralizate de climatizare care contin pompe de caldura sau chillere MAXA Italia. Control prin aplicatia MyMAXA smartphone sau cloud.

Pompa de caldura split MAXA este fabricata de MAXA Air Conditioning Italia sub certificarea EUROVENT.

 

Gama de pompe de caldura split MAXA include 7 modele disponibile cu puteri de incalzire de 6 kW, 8 kW, 10 kW, 12 kW, 14 kW si 16 kW. Modelele de la 6 kW la 14 kW functioneaza cu alimentare monofazica iar modelele de 14 kW si 16 kW functioneaza cu alimentare trifazica. Toama gama beneficieaza de compresoare DC Inverter, pompa de circulatie Inverter si de motoare Inverter pentru motoarele axiale.

 

In portofoliul MAXA exista 2 tipuri de unitati interioare pentru pompele noastre de caldura aer-apa cu puteri pana la 16 kW:

  1. Prima varianta, de perete, poate fi echipata si cu un modul rapid de productie de apa calda menajera. Cu ajutorul acestui modul puteti instala stocatoare de apa calda menajera in functie de necesarul casei dumneavoastra.
  2. Cea de a doua varianta, de pardoseala, poate fi livrata cu 1 vas de acumulare de 250 litri sau cu 2 vase de acumulare (190 litri pentru apa calda menajera si 40 litri pentru apa din instalatie). Optional putem livra si serpentina pentru integrarea panourilor solare in pufferul de apa calda menajera.

Fisa Tehnica MAXA i-SHWAK-WP-V4+MP1 06-22035-

 

Specificaţii produs

AER-APA

SPLIT

Rating general

Ai întrebări legate de Pompa de caldura AER-APA split MAXA i-SHWAK?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.