DESPRE NOI

Suntem o echipă tânără, dar cu experiență relevantă, ne mândrim cu peste 10 ani în domeniul instalațiilor de încălzire, 7 ani de service pentru echipamentele de încălzire cu combustibil gazos, solid sau lichid, si 4 ani în automatizare pentru încălzire, experiență acumulată prin munca susținută alături de adevărați profesioniști în domeniu.

La baza eforturilor noastre stă întotdeauna grija și atenția crescută pentru nevoile individuale ale utilizatorilor, astfel încât să le oferim cele mai performante și avantajoase soluții de pe piață, adaptate nevoilor individuale. Portofoliul nostru cuprinde: instalații de încălzire, electrice, sisteme de iluminat, automatizări inteligente și sisteme de încălzit apa.

Vom aduce întotdeauna cele mai noi tendințe din domeniu, echipamente exclusive și cu un consum redus de energie, cu accesorii ce ajută la îmbunătățirea stilului de viață si care realizează o economie vizibilă.

Beneficiile? Durată de viață îndelungată, economie de energie, confort termic, eficiență sporită și protejarea mediului. Credem cu tărie în sustenabilitate și in alegerea responsabilă a unor soluții cu un impact redus asupra mediului, care să ofere avantaje consistente pentru utilizator și care să protejeze natura.

FURNIZORI
DE
TOP

De peste 70 de ani, NIBE Suedia produce soluții climatice eficiente și durabile pentru locuința dvs. Cu patrimoniul scandinavic, NIBE combina energia regenerabilă cu o nouă tehnologie inteligentă pentru a profita de puterea naturii.
MONTAJ PROFESIONAL

Placerea pentru ceea ce facem ne determina sa mentinem la standarde inalte serviciile noastre. Suntem preocupati constant de cele mai noi metode si tehnologii de a pune in opera, cat mai bine, proiectele noastre.

© 2021 All Rights Reserved.