Termene si conditii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
MB ENERGY AG SRL este un serviciu e-commerce care ofera clientilor posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate pe site. Achizitiile produselor se face pe baza comenzilor plasate pe site sau prin telefon.

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala, acolo unde este cazul.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare, la cerere factura se poate transmite si in format electronic.
Factura circula fara semnatura si stampila cf. art.V, alin (2) din Ordonanta nr.17/2015 si art. 319 alin (29) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal.
Comenzile facute in zilele lucratoare, dupa ora 15:00, ora Romaniei, vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si MB ENERGY AG SRL ce trebuie respectat de catre ambele parti. Aceasta presupune ca MB ENERGY AG SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
Societatea MB ENERGY AG SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

 

Plata ramburs este acceptata doar pentru sume care nu depasesc valoarea de 3500 lei.

IMPORTANT!!! Centralele pe peleti se achita in avans in baza unei facturi proforme. Dupa ce dovada platii este trimisa catre noi pe e-mail: office@mbenergy.ro, vom emite factura finala si vom expedia comanda.